top of page

Савонлинна

лодка сохранение

бот сохранение

Лодка зимнее хранение

зимнее хранение

winter storage

boat stoaring

boat storage

Marina group veneen talvisäilytys.jpg

Veneen talvisäilytystä varten meillä on käytössä kylmää hallitilaa yli 1000 neliömetriä, sekä ulkosäilytystilaa nosturi- ja nosto- / laskurampin vieressä niin isoille kuin pienillekin veneille. Nostokalustoa meillä on käytössä tarpeen mukaan pienemmistä trailereista suuriin autonostureihin.

Sinä voit valita vapaasti haluamansa palvelukokonaisuuden ja jokainen sopimus räätälöidään palvelemaan juuri sinun tarpeitasi. Halutessasi varaat vain talvisäilytyspaikan, tuot veneen ja teet itse kaikki toimenpiteet talvea varten, tai sitten voit ottaa meiltä kaiken kattavan "avaimet käteen" palvelukokonaisuuden.

Tarvittaessa me teemme myös kaikki veneen pakkassuojaukset ja huollot talvea varten ja talven jälkeen, sekä mahdolliset korjaustyöt, asennukset, muutostyöt, jne. kaikki kustannustehokkaasti talvisäilytyksen aikana veneen ollessa hallissa tai ulkona.

Kysy myös mahdollisuutta vesijetin tai asuntoauton talvisäilytykseen

Meillä voit itse vaikuttaa veneen talvisäilytys kustannuksiin ja helppouteen: Vaihtoehdot lähtevät pelkästä paikkavuokrasta kaiken kattavaan talvisäilytys ja huoltopakettiin sisältäen kuljetukset, nostot ja laskut, pesut, telakoinnit, huollot ja korjaukset ja säilytyspaikan.

Oy Marina Group Ltd

Venekuja 4 (Oravalahti)

57510 Savonlinna

FINLAND

Tell: +358503205783

Fax: ---

Y-tunnus: 2663525-8

Kotipaikka: Savonlinna

bottom of page